Εθνοφύλακες Ν. Ροδόπης: Είναι πολλοί, είναι ακούραστοι, είναι εκπαιδευμένοι,πάνε παντού (video)

30 Οκτωβρίου 202106:00

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Οι κάτοικοι του Ν. Ροδόπης τίμησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την Επέτειο του ΟΧΙ τηρώντας τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού και συμμετείχαν σε όλες τις εκδηλώσεις που ήταν προσαρμοσμένες στις επικρατούσες συνθήκες.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η 10λεπτη στρατιωτική παρέλαση με τον άρτιο συντονισμό και συγχρονισμό των τμημάτων που συμμετείχαν ενώ τον “τελευταίο λόγο” είχαν όπως πάντα οι Εθνοφύλακες του Ν. Ροδόπης.

Σε λιγότερο από ένα λεπτό , ο αντιπροσωπευτικός ουλαμός των ΤΕΘ Ν. Ροδόπης παρήλασε με άψογο παράστημα, ακμαιότατο ηθικό και άρτιο επίπεδο οπλισμού και υλικών μάχης από όλα τα μέλη του συγκίνησαν το πλήθος και δικαιολογημένα απέσπασαν τα ευμενή σχόλια και το θερμό χειροκρότημα των επισήμων και των συμπολιτών μας που παρακολούθησαν την παρέλαση.

Στις δοκιμαστικές παρελάσεις που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά το υψηλό φρόνημα των μελών των ΤΕ Ν. Ροδόπης αλλά και διαπιστώθηκε η ετοιμότητα των ανδρών για άμεση μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ηγεσίας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ακόμη και την περίοδο της πανδημίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εθνοφυλακή και τα στελέχη της απέδειξαν περίτρανα στην πρόσφατη Διακλαδική Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ -21» με τις κατά τόπους ασκήσεις οτι παραμένει πάντα ενεργή κι ετοιμοπόλεμη !

Αποδεικνύεται ότι τα Στελέχη της Εθνοφυλακής που είναι απλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας ,μπορούν να δώσουν την πρώτη Μάχη πριν ακόμη οι Μονάδες προκαλύψεως φτάσουν στο σημείο εισβολής ή αποβάσεως!

Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2021 στην Κομοτηνή!

Αρθρογράφος