«Εθνοφύλακας γεννιέσαι δεν γίνεσαι»! (video)

14 Μαΐου 201816:10

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Έρχονται πρώτοι και φεύγουν τελευταίοι! Μένουν εδώ, στις Εστίες τους, όταν οι υπόλοιποι παρέρχονται ή απέρχονται! Αντικατοπτρίζουν στην πλήρη σύνθεσή τους την κοινωνία στην οποία ζουν, εργάζονται και μεγαλώνουν (μαζί με) τις οικογένειές τους τις οποίες και καλούνται να προστατεύσουν  και να τις εξασφαλίσουν από κάθε μείζονα ή ελάσσονα επιβουλή.

Με απλά λόγια είναι οι Πολίτες-Οπλίτες που δεν διστάζουν να ενσωματωθούν , να συσσωματωθούν με τα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και μαζί με τους Εφέδρους να αποτελέσουν τον υπολογίσιμο (και άγνωστο για τον «εχθρό») πολλαπλασιαστή ισχύος σε καιρό Ειρήνης και Πολέμου.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο ρόλος τους αναγνωρίζεται από την Πολιτική Ηγεσία, αναβαθμίζεται διά της εκπαιδεύσεώς τους από την Στρατιωτική Ηγεσία και δημιουργεί ανησυχία σε όσους επιβουλεύονται την Εθνική Κυριαρχία και Ανεξαρτησία.

Συχνά βρίσκονται στο επίκεντρο κακόβουλων κριτικών και σχολίων από αυτόκλητους  «δικαιωματιστές»  ή γίνονται στόχος επικοινωνιακών επιθέσεων στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου που έχουν εξαπολύσει οι προαιώνιοι εχθροί της Χώρας.

Οι ίδιοι δεν πτοούνται! Για άλλη μία φορά σήμερα, άφησαν για λίγο την βολή τους, τις καθημερινές δραστηριότητές τους και έδωσαν το δικό τους «παρών» με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση.

Ζούν ανάμεσά μας και τολμούν να κοιτάξουν στα μάτια φίλους και εχθρούς.

Για άλλη μία φορά έδειξαν ότι έχουν μέσα τους παλμό, αγωνιστικότητα, πειθαρχία και ρυθμό!!

Με Ελληνική Συνείδηση και  αντλώντας δύναμη από την Προστάτιδά τους  την Παναγία Βαθυρρύακος Φανερωμένη ανανέωσαν για ακόμη μία τον Όρκο τους, τον ίδιο που είχαν δώσει κι όταν ορκίσθηκαν ως Έλληνες Στρατιώτες στην αρχή της θητείας τους!

Χρόνια Πολλά Κομοτηνή! (στο βίντεο βλέπε από 1:14:00)

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 14ης ΜΑΙΟΥ 2018 ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Gepostet von R Channel Αν.Μακεδονίας-Θράκης-TV Ροδόπη am Montag, 14. Mai 2018

Αρθρογράφος