Επισκέψεις του κ. Απ. Ιωάννου σε Αρσάκειο, Λοφάριο, Διώνη, Βέλκιο και Χαμηλό

16 Μαΐου 201908:53

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, συνοδευόμενος από συνεργάτες και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών», συνέχισε τις προγραμματισμένες περιοδείες του σε οικισμούς του Δήμου προκειμένου να συνομιλήσει με τους κατοίκους υποστηρίζοντας την αυτοδιοικητική του πρόταση ενόψει των εκλογών.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαΐου ο κ. Ιωάννου με τη συνοδεία του περιόδευσαν στον άξονα των οικισμών Αρσάκειο, Λοφάριο, Διώνη, Βέλκιο και Χαμηλό.

Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών με τους συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν για μία ακόμη φορά το έντονο ενδιαφέρον των κατοίκων για τις επικείμενες εκλογές και την αγωνία τους να προκύψει μια νέα, δημιουργικότερη και πιο ικανή διοίκηση στο Δήμο, τονίζοντας ότι έχουν μεγάλες προσδοκίες για την αποτελεσματικότητα των πολιτικών που πρέπει να εφαρμόσει η νέα δημοτική αρχή για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος της τοπικής ανάπτυξης και ποιότητας ζωής επί πολλά έτη. Ο κ. Ιωάννου τους επεσήμανε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού του είναι ρεαλιστικό και εφικτό, ασχολείται και με την καθημερινότητα αλλά και με μεγαλύτερης εμβέλειας σχεδιασμούς, ενώ σκοπεύει να εξασφαλίσει έναν διαρκή κι εποικοδομητικό διάλογο και μετά την εκλογική αναμέτρηση, ώστε να παρακολουθείται διαρκώς το έργο του δήμου από τους πολίτες και να εισακούγονται οι απόψεις και οι προτάσεις τους.  

Αρθρογράφος