Επίσκεψη του Δημάρχου Ιάσμου στον παραμουφτή Κομοτηνής – Τον ενημέρωσε για το 21ο Φεστιβάλ Κερασιού

2 Ιουνίου 202307:37

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο διάδοχος του Οντερ Μουμίν, Δήμαρχος Ιάσμου Mümin Moumin επισκέφθηκε την 31/5/2023 μαζί με τον συνεργάτη του Μουμίν Μουμίν Μποραζάν Mumin Mumin Borazan τον παρακρατικό ψευδομουφτή Κομοτηνής για να συζητήσουν μαζί του την διοργάνωση του Φεστιβάλ Κερασιού.

Για την επίσκεψη (που θεωρείται άστοχη και προκλητική μετά τα όσα έχουν συμβεί στον πολύπαθο Ίασμο) δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση. Αναφορικά, όμως, με το Φεστιβάλ Κερασιού το δελτίο τύπου του Δήμου Ιάσμου αναφέρει τα εξής:

Το τριήμερο 9-10-11 Ιουνίου 2023, ο Δήμος Ιάσμου διοργανώνει το 21ο Φεστιβάλ Κερασιού.

Το καθιερωμένο φεστιβάλ, όπως τις προηγούμενες χρονιές, και φέτος θα λάβει χώρα στους Ασωμάτους. Περιλαμβάνει διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και ποικίλες δράσεις, που αφορούν την προβολή και την διαφήμιση του κερασιού, το οποίο αποτελεί το σήμα κατατεθέν της περιοχής και βασική πηγή οικονομικής δραστηριότητας για τους κατοίκους.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου. Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα τραγούδια του γνωστού καλλιτέχνη Γιώργου Ξανθιώτη, ενώ την Κυριακή θα ντύσει μουσικά την βραδιά ο καταξιωμένος Τούρκος τραγουδιστής Γιουσούφ Γκιουνέι.

Στον χώρο του φεστιβάλ θα στηθεί αγορά παροδοσιακών και διάφορων προϊόντων. Η διαδικασία παραχώρησης άδειας για μικροπωλητές και καντίνες βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2534350100.

Ας θυμηθούμε λίγο και το 20ό Φεστιβάλ Κερασιού

Χωρίς τον Πρόξενο και τους τουρκόφρονες κολαούζους ξεκίνησε το Φεστιβάλ Κερασιού 2022 στους Ασωμάτους

 

Αρθρογράφος