Επικοινωνία Θ. Λιβάνιου – Ιλχάν Αχμέτ

14 Ιανουαρίου 202207:29

 Μετά την κατανομή αρμοδιοτήτων από τον Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. και την ανάθεση του τομέα ψηφιακής διακυβέρνησης στον βουλευτή Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ , ο τελευταίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, που ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, αναθέτοντας μου εκ νέου τον κρίσιμο τομέα της Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος αποτελεί την αιχμή του δόρατος της δικής μας σοσιαλδημοκρατικής πρότασης για ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και φιλικό προς τον πολίτη δημόσιο τομέα. Πριν λίγο μου τηλεφώνησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Λιβάνιος, στον τομέα του οποίου ασκω κοινοβουλευτικό έλεγχο, προκειμένου να μου ευχηθεί μια γόνιμη και επικοδομητική συνεργασία στο πλαίσιο της θεσμικής λειτουργίας.

ΚΙΝΑΛ: Οι αρμοδιότητες των βουλευτών, όπως αποφασίστηκαν από τον Νίκο Ανδρουλάκη

Τα ανωτέρω δεν αποτελούν ιδιαίτερη έκπληξη για όσους παρακολουθούν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ καθώς είναι γνωστή η κινητικότητα του κ. Ιλχάν Αχμέτ στην Βουλή.

Να υπενθυμίσουμε την επίκαιρη ερώτηση (Α.Π:177/19-11-2020) προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη   σχετικά με τις υψηλές τιμές των τιμολογίων των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Ο βουλευτής τότε είχε αναφερθεί στην καινούργια έρευνα της εταιρείας Rewheel που επιβεβαιώνει εκ νέου ότι μεταξύ των ευρωπαίων πολιτών οι Έλληνες καταναλωτές πληρώνουν πιο ακριβά για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, καθώς η χώρα μας συνεχίζει να έχει τα υψηλότερα τιμολόγια στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα η μέση τιμή στην Ελλάδα κυμαίνεται στα 44 ευρώ, όταν σε πολλές χώρες τα πακέτα απεριόριστων data κοστίζουν 30 ευρώ.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΙΕΡΑΚΑΚΗΣ

 

 

Αρθρογράφος