Εντοπίσθηκε βάτραχος μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα ή πρόκειται για fake news;

10 Οκτωβρίου 201808:11

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία ενός καταναλωτή που βρήκε… έναν βάτραχο, μέσα σε συσκευασία κομμένης σαλάτας της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος…

Ο χρήστης του Facebook δε μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν είδε τον βάτραχο και αμέσως έβγαλε τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω, ενώ απευθύνθηκε και στο κατάστημα.

Μάλιστα, δε δίστασε να ανεβάσει την εν λόγω φωτογραφία στο Facebook, στη σελίδα των ΑΒ Βασιλόπουλος, δημοσιοποιώντας το πρωτοφανές πάθημά της.

Στην ανάρτηση αυτή, τα σούπερ μάρκετ θέλησαν να απαντήσουν, επιβεβαιώνοντας ότι το γεγονός είναι πέρα για πέρα αληθινό.

H φωτογραφία αντιμετωπίστηκε με επιφύλαξη οτι πιθανόν να έχουμε μια ακόμη περίπτωση fake news μιας και ο λογαριασμός που το δημοσίευσε στο fan page του AΒ Βασιλόπουλου στο Facebook φαινόταν να είναι τρολ.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, στην ανάρτηση αυτή, τα σούπερ μάρκετ φέρονταν να απαντούν, επιβεβαιώνοντας το γεγονός (Ο λογαριασμός μάλιστα που απάντησε οδηγούσε στο επίσημο fan page των ΑΒ Βασιλόπουλου).

Ωστόσο, αργά τα ξημερώματα της Πέμπτης όλος ο διάλογος διαγράφηκε, άγνωστο με ποιας πλευράς ευθύνη (δηλ. του λογαριασμού που δημοσίευσε τη φωτογραφία ή του σουπερμαρκετ ή ενδεχομένως κάποιου που χάκαρε(;) τον λογαριασμό).

Προφανώς αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των σουπερ μάρκετ που θα διευκρινίσει το τι συνέβη τελικά, αν δηλαδή είναι αληθινή η φωτογραφία ή είναι fake news και κάποιος έστησε μια καλοστημένη και κακόγουστη φάρσα.

(mknews,eu, thecaller)

Αρθρογράφος