“Έλαμψε” για 6η φορά η Λευκή Νύχτα της Αλεξανδρούπολης!

9 Αυγούστου 201910:30

Γράφει  ο Νίκος Αρβανίτης

Πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά η Λευκή Νύχτα της Αλεξανδρούπολης την οποία διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης με συνδιοργάνωση  από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και υποστηρικτές το Επιμελητήριο Έβρου και τη ΔΕΥΑΑ.

Αν και είναι νωρίς ακόμη για έναν στενά οικονομικό απολογισμό, το σίγουρο είναι ότι τα πρώτα οφέλη -σύμφωνα με τους ανθρώπους της αγοράς- καταγράφονται στο χώρο της εστίασης, της ένδυσης, της υπόδυσης και λιγότερο στα ηλεκτρονικά είδη.

Οι κεντρικοί εμπορικοί δρόμοι της Αλεξανδρούπολης ήταν κλειστοί και στα σημεία αφετηρίας-απόληξης υπήρχαν μουσικές σκηνές και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, με την Ευρυδίκη να συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των επισκεπτών.

Πρέπει να επισημανθεί η ευρηματικότητα αρκετών επιχειρηματιών και επαγγελματιών που είχαν οργανώσει τα δικά τους “happening” δημιουργώντας ένα πραγματικά πλούσιο θέαμα για το πλήθος των επισκεπτών.

 

Να σημειωθεί ότι θετικά σχόλια απέσπασε για μία ακόμη φορά ο Ελληνικός Στρατός αφού οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την Στρατιωτική Μπάντα της 16ης Μεραρχίας Πεζικού, που με εντολή του Διοικητή της Υποστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη έδωσε το δικό της στίγμα και ανέδειξε για μία ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπο των ενόπλων μας δυνάμεων.

Εντυπωσιακή και η γιγαντοαφίσα στη Λέσχη Αξιωματικών της Αλεξανδρούπολης  που είναι αφιερωμένη στις δραστηριότητες της Εθνοφυλακής. Να τονίσουμε ότι παρουσιάζεται το Έργο της Εθνοφυλακής, ως τμήμα υψηλής ετοιμότητας, που λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής ισχύος στην αποτρεπτική ικανότητα του Ελληνικού Στρατού, και η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» αναγνωρίζει τον ρόλο της Εθνοφυλακής!

Αίνου και 14ης Μαΐου live

Gepostet von Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης am Donnerstag, 8. August 2019

Ευρυδίκη live!!!!

Gepostet von Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης am Donnerstag, 8. August 2019

 

 

Αρθρογράφος