Δυναμική εμφάνιση απο τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου!

10 Μαρτίου 201808:38

Μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις βιβλιοχαρτοπωλείων στην Β.Ελλάδα άνοιξε το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης, με ιστορία στην αγορά της Κομοτηνής από το 1955, ξεκίνησαν την λειτουργία του 3ου καταστήματος τους, αυτή τη φορά όχι φυσικού αλλά ηλεκτρονικού.

Σύμφωνα με τον κ. Βασίλη Βαφειάδη , “Το 45% των χρηστών Internet στην Ελλάδα αγόρασε ή παρήγγειλε προϊόντα από ηλεκτρονικά καταστήματα το 2017, ποσοστό διόλου αμελητέο, αλλά αρκετά χαμηλότερο τόσο σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και σε σύγκριση με το υψηλό ποσοστό Ελλήνων που χρησιμοποιούν εν γένει το διαδίκτυο και ανέρχονται σε 70%.Αξίζει να σημειωθεί ότι πέντε χρόνια πριν, το 2012, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Eurostat, το ποσοστό των χρηστών internet που έκαναν και αγορές μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα ήταν αρκετά χαμηλότερο, στο 36%.”

Σε αυτό, λοιπόν, το δυναμικό κοινό απευθύνονται τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης, διεκδικώντας το δικό τους μερίδιο από το 34% των χρηστών του διαδικτύου που κάνουν τις αγορές τους σε είδη βιβλιοχαρτοπωλείου. Να επισημενθεί ότι “σε επίπεδο ΕΕ το ποσοστό των καταναλωτών – χρηστών internet που πραγματοποίησε αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα μες στο 2017 διαμορφώθηκε σε 68%, ενώ το ποσοστό αυτών που εν γένει χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ανήλθε σε 85%.”

Όπως τονίζει ο Βασίλης Βαφειάδης, “όσοι χρησιμοποιούν σε τακτική βάση το διαδίκτυο για να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες είναι κυρίως 25-44 ετών, υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου και μισθωτοί ή αυτοαπασχολούμενοι. Μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν ως προς το φύλο, καθώς αγορές μέσω Internet κάνει το 69% των ανδρών χρηστών και το 66% των γυναικών χρηστών του διαδικτύου.”

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης δημιούργησαν , λοιπόν,  το e-vafeiadis.gr προσφέροντας μία ποικιλία μεγαλύτερη των 12.000 προϊόντων, με περισσότερα από 250 δημοφιλή brands.

Συγκεκριμένα, μπορεί κανείς να βρει και να αγοράσει εύκολα και με ασφάλεια:

ΒΙΒΛΙΑ ( Για Ενήλικες, Για Παιδιά & Εφήβους, Βιβλία Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών, κα..)

ΕΙΔΗ ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ( Γραφική Ύλη, Είδη Αρχειοθέτησης, Προμήθειες Γραφείου, κα..)

ΣΧΟΛΙΚΑ (Σχολικές Τσάντες, Είδη Παιδικής Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας, κα..)

ΕΙΔΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ( Μελάνια και Toner Εκτυπωτών, Περιφερειακά Η/Υ, Αξεσουάρ Τεχνολογίας, κα..)

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (Playmobil, Lego, Επιτραπέζια, Puzzles, κα..)

ΕΙΔΗ HOBBY (Είδη Ζωγραφικής, Υλικά DIY Κατασκευών, Είδη Σχεδίου)

ΔΩΡΑ (Όργανα Γραφής Parker, Γυναικείες και Ανδρικές Τσάντες, κα..)

BESTSELLERS (Κορυφαία σε πωλήσεις προϊόντα)

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (Προϊόντα με πολύ μεγάλη έκπτωση)

Στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των κατοίκων του Ν.Ροδόπης, όσο και ολόκληρης της χώρας. Με πολύ χαμηλά (και άνω των 49€ δωρεάν) μεταφορικά φέρνουν όλη την γκάμα των καταστημάτων τους ένα click από την πόρτα σας.

Οι κάτοικοι του Ν.Ροδόπης μπορούν να επωφεληθούν με την υπηρεσία Pick Up In-Store, όπου κατά την ολοκλήρωση της online αγοράς τους μπορούν να επιλέξουν την παραλαβή της από το κατάστημα Βαφειάδης που τους εξυπηρετεί, εντελώς δωρεάν και ανεξαρτήτως κόστους.

Το responsive template της σελίδας βοηθάει για εύκολες αγορές από κινητό ή/και tablet, ενώ οι πολλαπλοί τρόποι πληρωμής διευκολύνουν κάθε αγοραστή.

Κατά την ολοκλήρωσης της online αγοράς σας, η επιλογή έκδοσης τιμολογίου φέρνει πιο κοντά τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον εξοπλισμό και την οργάνωση των γραφείων τους, επεκτείνοντας την B2B δραστηριότητα των Βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης.

Το ειδικά διαμορφωμένο Blog ενημερώνεται τακτικά με τα τελευταία νέα, τις εκδηλώσεις, τους καταλόγους και τους διαγωνισμούς των Βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης, ενώ με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο newsletter θα τα μαθαίνετε πρώτοι!

Πιστή στις αρχές και τις αξίες τους, η ομάδα των Βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης δημιούργησε το e-ΔΙΚΟ σου βιβλιοχαρτοπωλείο, προσανατολισμένη στην ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές.

Αρθρογράφος