Δήλωση βουλευτή Δημ. Χαρίτου για την επίσκεψη της ΠτΔ στην πόλη της Κομοτηνής

29 Μαΐου 202014:07

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου καλωσόρισε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην Κομοτηνή, παραβρέθηκε στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων ηρώων και στην τελετή ανακήρυξης της σε επίτιμη δημότης από τον Δήμο Κομοτηνής και δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντική η χρονική περίοδος κατά την οποία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέπτεται τη Ροδόπη και τη Θράκη. Τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας είναι παρόντα μπροστά στον κόσμο της εργασίας και της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας και απαιτούν σοβαρές και αξιόπιστες λύσεις. Είναι ανοιχτά τα μεγάλα μέτωπα των αμφισβητήσεων και των απειλών που δέχεται η χώρα μας, γι’ αυτό αποκτά μία ιδιαίτερη βαρύτητα η παρουσία της Προέδρου στη Θράκη.

Είμαι βέβαιος ότι η κα Πρόεδρος εξέφρασε το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού κόσμου με την επισήμανσή της ότι η Θράκη είναι και θα συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα ισονομίας και ισοπολιτείας. Γι’ αυτό ακριβώς έχουμε κατακτήσει ένα επίπεδο αρμονικής συμβίωσης, που δεν μπορεί ούτε να αμφισβητήσει ούτε να υπονομεύσει κανείς.

Εύχομαι η σημερινή επίσκεψη να είναι μόνο η αρχή για μία πιο στενή και πιο ουσιαστική σχέση της Προέδρου της Δημοκρατίας με την περιοχή μας».

Αρθρογράφος