Διακοπές ρεύματος στην Κομοτηνή την Κυριακή 19/1/2020

19 Ιανουαρίου 202009:07

Ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε)  γνωστοποιεί στο κοινό του Νομού Ροδόπης, ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης των εναερίων δικτύων, θα γίνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος όπως παρακάτω:

 

  1. Από τις 08:00 έως 10.00 στην Κομοτηνή είσοδος πόλης περιοχή Ρέμβης, περιοχή ΙΚΑ, μεταξύ των οδών Υψηλάντου και Νικολάου Πλαστήρα, περιοχή παλιά οδός Ξάνθης προς ΟΑΕΔ.
  2. Από τις 10:00 έως 11.00 στην Κομοτηνή στην περιοχή του οικισμού των Παλιννοστούντων Ελλήνων (εκατέρωθεν της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή) έως την Περιοχή της Αγίας Βαρβάρας (4ο Γυμνάσιο, Κατσαντώνη, Ολύμπου)
  3. Από τις 11.00 έως 12:00 στην Κομοτηνή στην περιοχή από Αγία Βαρβάρα, Στρατόπεδο Ηλιοπούλου έως δρόμο Καρυδιάς από Φιλιπουπόλεως, περιοχή γύρω από την οδό Λυκαβηττού και περιοχή Κολυμβητηρίου.

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.  Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν . Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

Αρθρογράφος