Ο κλάδος δημόσιας υγείας και τροφίμων της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο διοργανώνει διαδικτυακό επιστημονικό σεμινάριο (webinar) με θέμα «Η ασφάλεια των τροφίμων στην εποχή της πανδημίας COVID-19».
Το σεμινάριο πραγματοποιείται την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 19:30 το βράδυ και οι καλεσμένοι ειδικοί επιστήμονες θα αναλύσουν τα μέτρα πρόληψης, τους κινδύνους, αλλά και τη διαχείρισή τους.
Το σεμινάριο θα απευθύνεται σε κτηνιάτρους, σε άλλους επιστήμονες που ασχολούνται με την ασφάλεια τροφίμων, καθώς και σε στελέχη της βιομηχανίας τροφίμων.
Ομιλητές:
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Νικόλαος Σολωμάκος, Επίκουρος Καθηγητής, Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης, Τμήμα Κτηνιατρικής Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Γραμματέας Κλάδου Κτηνιατρικής δημόσιας υγείας και τροφίμων.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Εγγραφές, εδώ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;