Δεν λειτουργούν επτά ημέρες τα καλοριφέρ στο ΓΣΝ Κομοτηνής;

18 Μαρτίου 201923:11

Σύμφωνα με μηνύματα που λαμβάνουμε από αναγνώστες μας στο  Komotinipress στο ΓΣΝ Κομοτηνής ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ από την προηγούμενη Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 λόγω βλάβης στον λέβητα.

Σύμφωνα και με τα σχόια που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την βλάβη φαίνεται ότι έχει κληθεί τεχνικός από τη Θεσσαλονίκη που όμως ακόμη δεν έχει φθάσει στην Κομοτηνή.

Τις παραπάνω πληροφορίες μας μετέφεραν και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, ενώ δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον αρμόδιο από την Διοίκηση.

Σε ορισμένους θαλάμους η θέρμανση γίνεται με κλιματιστικά χωρίς όμως αυτό να εξασφαλίζει την απαραίτητη θερμοκρασία που έχουν ανάγκη οι νοσηλευόμενοι.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο διοικητής του Νοσοκομείου είχε σε πρόσφατη συνέντευξή του τονίσε ότι “Επισκευάσαμε, συντηρήσαμε και πιστοποιήσαμε τους λέβητες του λεβητοστασίου οι οποίοι είχαν να πιστοποιηθούν από το 2009.”

Στα ίδια αρνητικά σχόλια εντοπίσαμε και την δυσαρέσκεια των ασθενών για τηνποιότητα του φαγητού του Νοσοκομείου καθώς και πληροφορίες για την μόλυνση που φαίνεται να υπάρχει στα καινούργια χειρουργεία που προσφάτως εγκαινιάσθηκαν.

Περιμένουμε απάντηση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου

 

Αρθρογράφος