ΔΕΕΠ και Ευρ. Στυλιανίδης ποιούς στηρίζουν τελικά στην Ροδόπη;

30 Σεπτεμβρίου 202308:23
Τελικά ποιόν στηρίζει η ΔΕΕΠ Ροδόπης στις τοπικές εκλογές; – Οι άσχετες επιλογες του Ευρ. Στυλιανίδη ποιόν ωφελούν τελικά;
 
Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης
 
Όπως διαβάζουμε για τη Νέα Δημοκρατία είναι σημαντικό να υπάρχει μια καθαρή και αγαστή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, καθόσον τόσο η τοπική αυτοδιοίκηση α’ βαθμού όσο και η β’ βαθμού αποτελούν έναν ουσιαστικό μοχλό εφαρμογής της κυβερνητικής πολιτικής και των κυβερνητικών επιλογών.
 
Για αυτόν τον λόγο οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ευθυμίου από την Ά Θεσσαλονίκης και Γιάννης Γιώργος από την Χαλκιδική εκαναν βόλτα στην Κομοτηνή συνοδευόμενοι από τον τοπικό Βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη, σύμφωνα με τα δελτία τύπου που λαβαμε από όλους ΠΛΗΝ ΔΕΕΠ ΡΟΔΟΠΗΣ.
 
Φωτογραφία του Χρ. Μέτιου με τους προαναφερθέντες δεν είδαμε, του Αντώνη Γραβάνη είδαμε… Βεβαίως, η ΔΕΕΠ Ροδόπης και ο Ευρ. Στυλιανίδης ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΣ, αφού το παίζουν “δίπορτο” ενισχύοντας σιωπηλά αντιπάλους…… (Γκαράνη, Τοψίδη κλπ).. Ούτε στην πρόσφατη κρίση με το τουρκικό παρακράτος δεν τους είδαμε να ειναι παρόντες…
 
Τώρα ως προς τις επισκέψεις του κλιμακίου, αυτές δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με την τοπική προεκλογικη πραγματικότητα.
 
Η επόμενη ημέρα της ΝΔ στην Ροδόπη προμηνύεται ταραχώδης…

Αρθρογράφος