ΔΑΔΑΑ: Η στήριξή σας είναι η δύναμή μας…

30 Ιανουαρίου 201700:55

Το Μουσικό Εργαστήρι ΝΟΤΑ του Χρήστου Χατζόπουλου σε συνεργασία με το παραδοσιακό εστιατόριο Sultan Tepe του Κώστα Χαυτόπουλου μας χάρισαν το προηγούμενο Σάββατο 21/1/2017 μια αξέχαστη μέρα με τις μελωδίες τους και τις ανατολίτικες γεύσεις τους.

Η εξαιρετικά πετυχημένη εκδήλωση διοργανώθηκε με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου ΔΑΔΑΑ και γέμισε το χώρο με μικρούς και μεγάλους μουσικούς με μοναδικό ταλέντο που ξεδιπλώθηκε και αποθεώθηκε από το κοινό τους.

Περάσαμε υπέροχα ακούγοντας ανατολίτικες μελωδίες και νοιώσαμε πραγματικά ευνοούμενοι που μας αγκάλιασαν άνθρωποι με ευαισθησία και ανθρωπιά.

Χθες οι εμπνευστές της εκδήλωσης, ο Κώστας Χαυτόπουλος και ο Χρήστος Χατζόπουλος, παρέδωσαν στο Δ.Σ. του συλλόγου 400 ευρώ από τα έσοδά της και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Ο Σύλλογος ΔΑΔΑΑ βρίσκεται στα πρώτα του βήματα και για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα ενημερωτικά σεμινάρια που έχει προγραμματίσει καθώς και να καλύψει τις επιμέρους ανάγκες των μελών του, έχει μεγάλη ανάγκη από χορηγίες και κάθε είδους οικονομική ενίσχυση.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που βοήθησε να συγκεντρωθούνε τα χρήματα αυτά, είναι για μας μια ανάσα για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Η στήριξή σας είναι η δύναμή μας…

Αρθρογράφος