ΔΑΔΑΑ : Οι καλές πράξεις θα συνεχισθούν!

23 Σεπτεμβρίου 201709:54

Αγαπημένοι φίλοι του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ, αποχαιρετίσαμε το Καλοκαίρι με μια Καλή Πράξη.

Μια πολύ καλή πράξη …μια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους που εμπνεύστηκαν, συνεργάστηκαν και πραγματοποίησαν με πολύ μεγάλη επιτυχία, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την υποστήριξη και την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας.

Νοιώθουμε όμως την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα παιδιά, την ψυχή των ΜΜΕ, τους δημοσιογράφους που έτρεξαν περισσότερο για το άρτιο αποτέλεσμα αυτής της οργάνωσης και πρόσφεραν σε όλους τους προσκεκλημένους ένα υπέροχο και διασκεδαστικό απόγευμα.

Ευχαριστούμε λοιπόν τη Βάσω Μαχαίρα, τη Νατάσα Βαφειάδου, την Έλλη Τσομπανίδου, την Κατερίνα Μαλούση, το Σταύρο Φανφάνη, την Νατάσα Δοσεμετζή, τον Νίκο Αρβανίτη, τον Γιάννη Πετρακόπουλο και συγχωρέστε μας αν ξεχνάμε κανένα.

Ευχαριστούμε πολύ επίσης όλους όσους συνέβαλαν εθελοντικά να προσφέρουν ένα απόγευμα γεμάτο μουσική χορό, τραγούδι και διασκεδαστικά παιχνίδια, το Dj Χαρίσιο Ντίνου, το Μάγο Ρότζερ και τη Φρου-φρού, το δίδυμο Zumba αδελφές Δημητριάδη, τους χορευτές του συλλόγου Αlma Libre, την κλόουν Λούντα με τη συνεργάτη της το Ξενοδοχείο Chris and Eve , και όλα τα καταστήματα που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά και ιδιαίτερα την Βιομηχανία TULIP και το βιβλιοπωλείο «Δημόκριτος».

Ακόμη για την ένθερμη και ανελλιπή παρουσία τους σε όλες μας τις εκδηλώσεις ευχαριστούμε τους: Γιάννη Γκαράνη, Δημήτρη Χαρίτο, Ελένη Λαφτσή, Βούλα Ελευθεριάδου, Τρύφωνα Καρούτζο , Στέλλα Βογιατζή, Έλπη Μπλεκάτση, Ρίτσα Μιχελή – Μπότσαρη, Βασιλική Καρακάση, Φελίνα Καζάκου, Ζωη Κοσμίδου, Μαίρη Κοσμίδου και όλους τους γονείς με τα υπέροχα παιδιά τους που μας τίμησαν με την παρουσία τους χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί μας.

Το καλοκαίρι έφυγε και καλωσορίζουμε το χειμώνα με όρεξη και δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για δράσεις και εκδηλώσεις που θα βοηθήσουν και θα αγγίξουν περισσότερους ανθρώπους, και είμαστε πεπεισμένοι ότι …

οι Καλές Πράξεις όλων θα συνεχιστούν

Καλό Χειμώνα

Αρθρογράφος