«Αγγέλων φως» στην Ορεστιάδα.

19 Δεκεμβρίου 202114:27

Συνεχίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΔΗΚΕΠΑΟ του Δήμου Ορεστιάδας στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της πόλης. Έτσι σήμερα Σάββατο 18 Δεκεμβρίου θα δοθεί χριστουγεννιάτικη συναυλία ατού Δημοτικού Ωδείου Ορεστιάδας στις 8 το βράδυ. Στη συναυλία συμμετέχουν η ορχήστρα νέων του Δημοτικού Ωδείου, σε πρώτη εμφάνιση η δίφωνη νεανική χορωδία ‘’Εν Ορεστιάδι’’, καθώς και η τετράφωνη χορωδία ‘’Εν Ορεστιάδι’’. Τις χορωδίες συνοδεύει η ορχήστρα των καθηγητών του ωδείου.

Το τμήμα αρχαρίων καθώς και η Jazz Band της ΔΗΚΕΠΑΟ σε πρώτη εμφάνιση θα παίξουν γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα μπορείτε να παρακολουθήσετε την χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική παράσταση της σχολής χορού με θέμα «Το παγωμένο δάσος και οι Νεράιδες των Χριστουγέννων».

Στην παράσταση συμμετέχουν όλα τα τμήματα της Σχολής μπαλέτου, σύγχρονου και μοντέρνου χορού, όλων των ηλικιών. Πρόκειται για ένα ενιαίο παραμύθι γεμάτο με δυνατά συναισθήματα που ξυπνά το πνεύμα των εορτών, σε πρωτότυπα κείμενα, μουσικές επιλογές και χορογραφίες της δασκάλας της Σχολής Κωνσταντίνας Βασιλειάδου. Στην εκφώνηση ο Γιάννης Σκερλίδης, θα μας οδηγήσει στο μοναδικό κόσμο της φαντασίας.

Και στις δύο εκδηλώσεις ,θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Είσοδος ελεύθερη!

Αρθρογράφος