“Η Αλεπού γυμνάζεται” στο Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο

9 Μαΐου 201411:31

Το βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο, οι εκδόσεις ΜΙΧΑΛΗ ΣΙΔΕΡΗ και το Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής και Μοντέρνου Χορού του γυμναστηρίου Planet έχουν την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Φώτου “Η Αλεπού γυμνάζεται”.

Η Δήμητρα Φώτου γεννήθηκε στον Βόλο πριν από… λίγα χρόνια. Σπούδασε Αθλητικές Επιστήμες στην Κομοτηνή και ασχολήθηκε με την προετοιμασία αθλητών στο τένις και στο μπάντμιντον. Διετέλεσε επιστημονική συνεργάτις και μέλος τεχνικής επιτροπής της ομοσπονδίας μπάντμιντον. Ορισμένοι από τους αθλητές της κατείχαν πανελλήνιες θέσεις. Εργάστηκε εθελοντικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, στον τομέα της στατιστικής. Η αγάπη της για τα μικρά παιδιά την ενέπνευσε να γράψει παιδικές ιστορίες. Το πρώτο της βιβλίο ήταν “Το Σκυλάκι της Φαίδρας προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004”, εκδόσεις Art Work. Από τότε γράφει σε περιοδικά και εργάζεται ως εκπαιδευτικός ενώ από το 1998 έως σήμερα, διδάσκει Φυσική Αγωγή στη σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας. Είναι, επίσης, διευθύντρια Ατομικής και Οικογενειακής Υπεροχής του τμήματος Πρόμαχος Αθηνά, Θ. Π. της ΑΧΕΠΑ. Όπως αναφέρει: “Όνειρο μου είναι… να πετάξω με αερόστατο στις γειτονιές σας, για να γράφω τις δικές σας ιστορίες”.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr