emirates aeroporiki

3.800 Θέσεις για αεροσυνοδούς

12 Σεπτεμβρίου 201207:21

emirates aeroporikiΜε 3.800 θέσεις θα ενισχυθεί για φέτος το ιπτάμενο προσωπικό της Emirates

Οι Έλληνες που ενδιαφέρονται να δουλέψουν στην αεροπορική εταιρία θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κάποιες από τις παραπάνω θέσεις. To ραντεβού με την Emirates, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο επικερδείς αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο, θα δοθεί στην Αθήνα, σε μία ακόμα Ημέρα Καριέρας Cabin Crew Open Day που θα γίνει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 09.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Electra Palace (Ν. Νικοδήμου 18 20, Πλάκα).

Η Ημέρα Καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Το Ντουμπάι προσφέρει μοναδική εμπειρία διαμονής και μεγάλη ποικιλία από πολιτισμικά και τουριστικά αξιοθέατα. Την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι, γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

3.800 θέσεις σε 126 πόλεις

Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα 126 πόλεις σε όλο τον κόσμο, με ένα νέο και τεχνολογικά προηγμένο στόλο 180 μεγάλων αεροσκαφών, που είναι εξοπλισμένα με κορυφαίες τεχνολογικές ανέσεις. Επιπλέον, π Emirates έχει σε παραγγελία 220 αεροσκάφη αξίας άνω των 62 δισ. δολαρίων, αποτελώντας έτσι το σημαντικότερο πελάτη των Airbus Α380, με 22 αεροσκάφη ήδη στο στόλο της και 68 σε παραγγελία.

Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, π αεροπορική εταιρία αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούς. Η Emirates προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: πάνω από 14.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 120 χώρες, που μιλούν πάνω από 50 γλώσσες.

Προσόντα υποψηφίων

Σημειώνεται ότι η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις προς Ελλάδα από τον Ιούλιο του 1996 και αποδεικνύει συνεχώς τη δέσμευσή της στο ελληνικό κοινό, είτε με τη διοργάνωση συνεχόμενων Ημερών Καριέρας είτε με την υποστήριξη και τη χορηγία τοπικών εκδηλώσεων. Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών.

Οι υποψήφιοι πρέπει: να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος τπς ηλικίας τους, να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και να διαθέτουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Πληροφορίες

Η Ημέρα Καριέρας είναι ανοιχτή για το κοινό, ωστόσο όσοι θελουν μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ηλεκτρονική σελίδα της εταιρίας και να δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση. Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ελληνική ιστοσελίδα της Emirates στο link: www.emirates.com/gr και να λάβουν όλες τις πληροφορίες για την Ημέρα Καριέρας στα ελληνικά. Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στο παρακάτω link: www.emiratesgroupcareers.com.

(Ελεύθερος Τύπος)

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr