2014 Grammys: Οι νικητές!

28 Ιανουαρίου 201410:00

Ήταν ένα από τα καλύτερα μουσικά βράδια των τελευταίων ετών (ίσως και δεκαετιών).
macklemore
Είδαμε live performances από τους καλύτερους σε κάθε μουσικό είδος, ο Macklemore και η Lorde άφησαν μερικές δεκάδες celebrity κεφάλια με την απορία πως τα πήραν (σχεδόν) όλα τα βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφιοι, η Katy Perry στην πιο goth (wtf??)εμφάνιση της, ο Ringo και ο Paul ήταν και πάλι εκεί, το ίδιο και οι Daft Punk και ο Jay με την Beyonce που τα κατάφερε πάλι να μας αφήσει με το στόμα ανοικτό…(ΤΟ φόρεμα) .

katyperry

Οι θρύλοι της ηλεκτρονικής μουσικής, Daft Punk, αναδείχθηκαν ως οι μεγάλοι νικητές, θριαμβεύοντας στις κατηγορίες Album of the Year και Best Electronica/Dance Album με το ‘Random Access Memories’. Μάλιστα το υπερ-επιτυχημένο κομμάτι τους ‘Get Lucky’ (ft. NileRodgers & PharrellWilliams) κέρδισε στην κατηγορία Record of the Year!

Η πρωτοεμφανιζόμενη Lorde και το κομμάτι ‘Royals’ νίκησαν στην κατηγορία Song of the Year, ενώ όσον αφορά το Best New Artist βραβείο, εκείνο κατέληξε στο δίδυμο Macklemore & Ryan Lewis.
lorde

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί η (μία ακόμα) νίκη της Adele στην κατηγορία Best Song Written for Visual Media με το υπέροχο ‘Skyfall’ από το soundtrack της τελευταίας ταινίας του James Bond.

Και φυσικά, εύσημα για τη μεγάλη νίκη στην κατηγορία Best Dance Recording θα πρέπει να αποδοθούν στον Zedd, όπου κέρδισε με το κομμάτι ‘Clarity’ (ft.Foxes). Ένα σίγουρα μεγάλο βήμα στην καριέρα του!

Δείτε αναλυτικά όλα τα βραβεία εδώ: http://www.grammy.com/

Πηγή : www.mtvgreece.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr