limenofylakes

Τελικά αποτελέσματα για το διαγωνισμό δοκίμων Λιμενοφυλάκων 2011

10 Ιανουαρίου 201217:56

limenofylakesΑνακοινώθηκαν οι πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών- γυναικών) έτους 2011, όπως καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Κατάταξης.


{loadposition likebox}   {loadposition tweet}

Οι πίνακες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

Η κατάταξη των επιτυχόντων στη Σχολή θα πραγματοποιηθεί την 11-01-2012  ημέρα Τετάρτη και από ώρα 10:00 έως και 17:00 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πόρου όπου εδρεύει η Σχολή Λιμενοφυλάκων .

Προς διευκόλυνση των προς κατάταξη δοκίμων γνωρίζεται ότι όσοι επιθυμούν να κινηθούν ακτοπλοϊκώς μέσω λιμένος Πειραιά, τα προγραμματισμένα δρομολόγια για Πόρο την 11-01-2012 είναι με συμβατικό πλοίο στις 13:30 και με ταχύπλοο  πλοίο στις 09:00 και στις 13:00. Όσοι επιθυμούν να κινηθούν οδικώς μπορούν να πάνε στον Πόρο μέσω Γαλατά και από εκεί με Ferry Boat.

Κατά την παρουσίασή τους για κατάταξη οι δόκιμοι θα πρέπει απαραιτήτως να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και να προσκομίσουν τα ακόλουθα:

– πιστοποιητικό εισαγγελικής αρχής του τόπου κατοικίας τους ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι ή φυγόδικοι  (3μηνου ισχύος)

– υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/86, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την παράγραφο 3 του άρθρου 3 του ν. 2690/99, στην όποια να δηλώνουν ότι δε διώκονται ως φυγόποινοι, φυγόδικοι για τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 4 της προκήρυξης αδικήματα από άλλη εκτός του τόπου κατοικίας τους εισαγγελική αρχή της χώρας και ούτε έχουν παραπεμφθεί σε δίκη για τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 4 της προκήρυξης αδικήματα, καθώς  και ότι για να φοιτήσουν στη Σχολή θα υποβληθούν σε έλεγχο για χρήση απαγορευμένων ουσιών και σε περίπτωση διαπίστωσης θετικού δείγματος θα απομακρυνθούν,

– δυο φωτοαντίγραφα δελτίου αστυνομικής ταυτότητας

– φωτοαντίγραφο τραπεζικού βιβλιαρίου καταθέσεων (σελίδα αριθμού λογαριασμού και στοιχείων δικαιούχου/ων) στο οποίο να είναι μοναδικοί ή πρώτοι δικαιούχοι.

 

http://www.diorismos.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr