parti_antras

Γίνε ο βασιλιάς του πάρτι

29 Νοεμβρίου 201116:02

parti_antrasΈχεις βαρεθεί να περνάς απαρατήρητος μέσα στο πλήθος; Δες μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα ήταν καλό να κάνεις εάν θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου και να εντυπωσιάσεις.


1)Εμφανίσου τελευταίος και χαμογελαστός

Το να εμφανίζεσαι από τους πρώτους οπουδήποτε ειδικά αν σ’ έχουν καλέσει δεν έχει καθόλου πλάκα. Θα στέκεσαι και θα περιμένεις τον κόσμο να μαζευτεί. Τι βαρετό! Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να δεις την όλη φάση πιο χαλαρά και να μην δείχνεις τόσο μεγάλη προθυμία για να βρεθείς εκεί. Φρόντισε να είσαι από τους τελευταίους που θα εμφανιστούν, έχοντας ένα πονηρό χαμόγελο στα χείλη, δείχνοντας λες και δεν υπάρχει κάποιο μέρος που θα προτιμούσες να είσαι εκτός από εκείνο. Με την ατμόσφαιρα μυστηρίου που έχεις δημιουργήσει έχεις καταφέρει να καταπλήξεις τα πλήθη. Να σε προειδοποιήσω πάντως να αποφύγεις ν’ ακολουθήσεις αυτή τη τακτική σε επίσημα δείπνα και σημαντικά ραντεβού γιατί θα δημιουργήσεις αρνητική εικόνα αντί για θετική.

2) Καταπολέμησε καταστάσεις που σε αγχώνουν
Ο καλύτερος τρόπος για να εντυπωσιάσεις τον κόσμο γύρω σου είναι να είσαι άνετος σε καταστάσεις που οι άλλοι είναι νευρικοί. Αυτή η τακτική ιντριγκάρει τον περίγυρο σου και τον κάνει να σε θαυμάζει. Πες για παράδειγμα ότι έχεις αγχωθεί για μια παρουσίαση που έχεις να κάνεις μπροστά σ’ ολόκληρη την εταιρεία. Ένας τρόπος για να καταπολεμήσεις αυτό το άγχος είναι να φορέσεις κάτι που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σου κι έτσι θα φύγει λίγο το βάρος από πάνω σου καθώς θ’ ασχολούνται όλοι μ’ αυτό που φοράς και λιγότερο μ’ αυτό που θα πεις. Δεν χρειάζεται να ντυθείς σαν κλόουν, απλά βάλε κάτι που τραβάει την προσοχή.

3) Φρόντισε να θυμάσαι τα ονόματα
Όταν θα βρίσκεσαι σε κάποιο πάρτι και περιπλανιέσαι στο χώρο, φρόντισε να απευθύνεσαι στα άτομα που γνωρίζεις χρησιμοποιώντας τ’ όνομα τους και να τους κάνεις ερωτήσεις που να δείχνει ότι τους προσέχεις την ώρα που μιλάτε. Σίγουρα μ’ αυτό τον τρόπο θα γίνεις αγαπητός καθώς θα εκτιμήσουν το ενδιαφέρον που δείχνεις και το γεγονός ότι θυμάσαι όχι μόνο τα όνομα τους αλλά και λεπτομέρειες από τη ζωή τους. Βέβαια πρόσεξε, όταν συζητάς με κάποιον δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς συνέχεια τ’ όνομα του για να δείξεις ότι το γνωρίζεις, μια φορά είναι αρκετό, από κει και πέρα καταντάει ενοχλητικό.

4) Άδραξε την συζήτηση
Όλα τα παραπάνω είναι πράγματα που μπορεί να τα κάνει ο καθένας προκειμένου να εντυπωσιάσει. Θα κάνεις την διαφορά εάν πετάξεις κάποιο εκκεντρικό θέμα ή κάποια σοφή ατάκα που θα ανοίξει το δρόμο για μια τεράστια συζήτηση. Εάν η συζήτηση είναι σοβαρή τότε θίξε κάποιο όχι και τόσο γνωστό πολιτικό ή κοινωνικό θέμα κι υποστήριξε τη γνώμη σου με γεγονότα. Μ’ αυτό τον τρόπο θα τους τραβήξεις την προσοχή τους δείχνοντας πόσες γνώσεις διαθέτεις και πόσο ενδιαφέρον άτομο είσαι. Βέβαια μην το παίξεις πολύ φιλόσοφος γιατί φοβάμαι πως θα σε περάσουν για δήθεν και θα αρχίσουν να απομακρύνονται από την παρέα σου!

5) Ποτά για όλους
Η βραδιά έχει φτάσει στο τέλος της κι ο μπάρμαν έχει αρχίσει να μαζεύει; Ιδού η ευκαιρία σου να το παίξεις ήρωας. Πήδα πίσω από την μπάρα, ανακοίνωσε στο πλήθος ότι υπάρχει χρόνος για ένα ακόμα ποτό και φτιάξε το ποτό που σ’ αντιπροσωπεύει. Το ποτό αυτό πρέπει να έχει σίγουρα υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ και να του έχεις δώσει τ’ όνομα σου. Σίγουρα μ’ αυτή σου την κίνηση θα κάνεις το πλήθος να σε λατρέψει και να μιλάει για καιρό για τις επιδόσεις σου πίσω από την μπάρα.

Από: Αμαλία Σχοιναράκη 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.menslounge.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr