oxi_kytarritida

Αποχαιρέτησε την κυτταρίτιδα με σταρ μυστικά

12 Νοεμβρίου 201121:53

oxi_kytarritidaΠολλά έχεις διαβάσει, πολλά έχεις ακούσει και τελικά πολλά έχεις εφαρμόσει για να καταφέρεις να εξαφανίσεις ή να περιορίσεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού που σου σπάει τα νεύρα και σου χαλάει τη διάθεση. Για να νιώσεις όμως πολύ καλύτερα δεν έχεις παρά να καταλάβεις ότι σχεδόν το 90% των γυναικών υποφέρει από την αντιαισθητική κυτταρίτιδα, ενώ και τα διάσημα κορίτσια δεν γίνεται να είναι η εξαίρεση! Παρακάτω θα βρεις όλες τις συμβουλές των σταρ για να απαλλαχθείς μια για πάντα από την κυτταρίτιδα!

Τύλιξε το: γενικά τα διάσημα κορίτσια μόνο και μόνο στο άκουσμα της κυτταρίτιδας τρελαίνονται και γι’αυτό κάνουν ότι μπορούν για να την εξαφανίσουν αφού για εκείνες πρόκειται για αρρώστια. Τα σταρ λοιπόν του Χόλυγουντ επιλέγουν σαν βάση τη λάσπη αλλά και τη σοκολάτα αλλά και την καφεΐνη για να απαλλαγούν από την όψη φλοιού πορτοκαλιού και να βοηθήσουν τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες. Αν θέλεις να το κάνεις όπως η Πάρις Χίλτον, η Κέιτ Γουίνσλετ και η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχεις παρά να επιλέξεις εκείνη την ουσία που θέλεις και να την απλώσεις στα επίμαχα σημεία και να τυλιχτείς με την μεμβράνη έτσι ώστε να την απορροφήσει καλύτερα το δέρμα και να μπορέσουν να εισχωρήσουν τα συστατικά καλύτερα στο δέρμα για να γίνει η δουλειά.

Μεσοθεραπεία: πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές και επαγγελματικές μεθόδους για να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα. Η θεραπεία αυτή περιλαμβάνει μια σειρά ενέσεων (με ένα κοκτέιλ ουσιών από βιταμίνες, μέταλλα και φαρμακευτικές ουσίες και αμινοξέα) που γίνονται κάτω από την επιδερμίδα στο μεσόδερμα στην περιοχή των μηρών, στο στομάχι και στον ποπό για να προλάβεις τη συσσώρευση του λίπους σε αυτό το σημείο, διαδικασία που μπορεί να μην είναι πολύ ευχάριστη όπως το μασάζ αλλά έχει αποτέλεσμα όπως βλέπουμε στην Αντζελίνα Τζολί, την Ελ Μακ Φέρσον και πολλές άλλες διάσημες σταρ.

Λιπομασάζ: μια από τις πιο επαναστατικές μεθόδους που χρησιμοποιούν τα διάσημα κορίτσια για να ξεφορτωθούν την αντιαισθητική κυτταρίτιδα είναι το λιπομασάζ. Το μασάζ ως γνωστό στις πιο απαιτητικές περιοχές του κορμιού σου δεν είναι μυστικό ότι κάνει θαύματα με την κυτταρίτιδα σου. Τα διάσημα κορίτσια όμως επισκέπτονται συχνά τα σαλόνια ομορφιάς για να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα τους ή να την “προλάβουν” στην αρχή της εμφάνισης της. Έτσι αυτού του είδους η τεχνική έχει σκοπό να επαναφέρει το δέρμα και να ξεφορτωθεί τα λιπώδη κύτταρα που μπορεί να έχουν κολλήσει στα πιο ευαίσθητα στρώματα του δέρματος και παράγουν την επίμονη κυτταρίτιδα.

Έτσι το δέρμα όχι μόνο απαλλάσσεται από την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού αλλά δείχνει πιο λείο και φυσικά πολύ νεότερο απαλλαγμένο από τοξίνες και βοηθάει πολύ στο αδυνάτισμα. Η Κέιτ Χάντσον, η ΑντζελίναΤζολί και η Κάμερον Ντίαζ είναι λίγες μόνο από τις διάσημες που τόλμησαν τη μέθοδο και όλες βλέπουμε το αποτέλεσμα στα αψεγάδιαστα κορμιά τους!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

http://www.womenonly.gr


Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr