glossa

Γλώσσα φιλέτο μινιέρ

16 Οκτωβρίου 201113:13

glossaΓλώσσα φιλέτο μινιέρ από τη Γαλλία


συστατικά

“4 μερίδες γλώσσα φιλέτο 
1 φλιτζάνι βούτυρο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας λάδι για τηγάνισμα
χυμός 2 λεμονιών
αλάτι & πιπέρι”

οδηγίες

Αλατοπιπερώνετε και βρέχετε με λεμόνι τα φιλέτα γλώσσας και τέλος τα αλευρώνετε. Βάζετε σε ένα τηγάνι το λάδι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί καλά. Βάζετε τα φιλέτα γλώσσας να τηγανιστούν για τρία έως τέσσερα λεπτά από την κάθε πλευρά. Προσθέτετε το βούτυρο, το λεμόνι, και το μαϊντανό. Τα σερβίρετε αμέσως ζεστά, γαρνίροντας με χορταρικά της αρεσκείας σας.

http://www.gourmed.gr


Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr