gamos_podosfairiko_gipedo

Γάμος σε ποδοσφαιρικό γήπεδο

24 Ιουλίου 201122:41

gamos_podosfairiko_gipedoΤον πιο πρωτότυπο τόπο βρήκε ένα ζευγάρι στην Ισπανία για να ενώσει τη ζωή του.

Αποφάσισαν λοιπόν να τελέσουν το γάμο τους στο φημισμένο “Καμπ Νόου”, το γήπεδο της ομάδας της Μπαρτσελόνα.

Βλέπετε τα δύο νέα παιδιά δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Μπάρτσα και θέλουν να συνδέσουν το ξεκίνημα της καινούργιας τους ζωής με την αγαπημένη τους ομάδα και το γήπεδό της.

Μέσα στο γήπεδο θα γίνει επίσης και η γαμήλια δεξίωση!..


Ο Ιβάν και η Ίνγκριντ, που πρόκειται να παντρευτούν το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουλίου 2011, θα πληρώσουν συνολικά για τον πρωτότυπο γάμο τους 60.000 ευρώ.

Όταν το νέο αυτό μαθεύτηκε στην Ισπανία, κάποιοι εξαγριώθηκαν θεωρώντας προκλητική σπατάλη, εν μέσω οικονομικής κρίσης, το ποσό που θα δαπανηθεί για το γάμο και σε διάφορα blogs, δεν δίστασαν να ονομάσουν τους μελλόνυμφους νεόπλουτα φρικιά!!!

Το στάδιο Καμπ Νόου στη Βαρκελώνη, είναι η έδρα της πρωταθλήτριας Ισπανίας και Ευρώπης Barcelona.

Οι μελλόνυμφοι κατέβαλαν 1500 ευρώ ώστε να νοικιάσουν για 75 λεπτά το κύπελο του πρωταθλητή Ισπανίας αλλά και Ευρώπης που κατέκτησε φέτος η ομάδα του Γουαρδιόλα και 700 ευρώ για να ακούγεται στο “Καμπ Νόου”, τη βραδιά του γάμου τους, ο ύμνος των “μπλαουγκράνα”.

Οι περίπου 250 προσκεκλημένοι στο γάμο θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ολόκληρο γήπεδο το οποίο χωράει 96.000 θεατές και μεγάλη άπλα για να φάνε, να χορέψουν και να γιορτάσουν σε μια εξαιρετικά πρωτότυπη γαμήλια γιορτή.

Βέβαια, το ζεύγος υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει άθικτες τις φετινές κούπες της Μπαρτσελόνα που κέρδισε για το 2011 διπλό πρωτάθλημα (Ισπανίας και Ευρώπης).

Το φοβερό σε όλα αυτά είναι πως ο μπαμπάς της νύφης, αναγκάστηκε να κάνει το χατήρι της κόρης του αν και διαφωνούσε με τον τόπο τέλεσης του γάμου καθώς είναι φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης που είναι το αντίπαλον δέος της Μπάρτσα!..

http://wedding-news.gamos-guide.gr


Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr