flipflops_s01_b

Οι σαγιονάρες του καλοκαιριού

26 Ιουλίου 201100:00

flipflops_s01_bΟι σαγιονάρες υπηρετούν το τρίπτυχο του καλοκαιριού. Άνεση, χρηστικότητα, δροσιά. Και αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να αποκτήσεις κι εσύ ένα ζευγάρι, σε πείσμα όλων εκείνων που έχουν κατατάξει το δίχαλο στα ανεπιθύμητα για τον άντρα προϊόντα.


Το MEN 24 έκανε την έρευνα αγοράς για εσένα. 


Κι αυτό γιατί δεν πρέπει να πας απροετοίμαστος να αποκτήσεις σαγιονάρες, γιατί θα βρεθείς με ένα σανδάλι τουρίστα που δεν αγοράζει ούτε 50άρης από το Βιζμπάντεν της Γερμανίας. Ακόμα, θα ήταν λάθος να συμβουλευτείς εκείνη την τρελή την φίλη σου τη στυλίστρια που δουλεύει σε περιοδικό μόδας, γιατί το πιθανότερο θα είναι να σου παπαγαλίσει ότι φέτος είναι της μόδας τα Ρωμαϊκά σανδάλια μονομάχου και να καταλήξεις να φοράς αυτά εδώ.

Κόντρα στη μόδα και ελέω κρίσης, εμείς σου προτείνουμε κλασικές μονόχρωμες πλαστικές σαγιονάρες παραλίας, οι οποίες μπορούν να φορεθούν σε ένα νησί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δεν θα πας στο γάμο της ξαδέρφης σου με αυτές αλλά θα τις φορέσεις στην παραλία στην οποία θα πας το πρωί, στην απογευματινή σου βόλτα για καφέ και φαγητό στη Χώρα του νησιού αλλά και στο ποτό που θα πιεις στο μικρό bar του νησιού. Υπάρχουν στιγμές το καλοκαίρι που οτιδήποτε πέρα από μια σαγιονάρα είναι απλά περιττό.

Ιδού οι προτάσεις μας για αυτό το καλοκαίρι..

Etnies Todos

Τις προτιμάμε: Γιατί η Etnies έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια. Και γιατί αυτό το μπλε είναι φοβερό για την παραλία.
Θα τις αγοράσεις: Με περίπου 15 ευρώ στο surfdome.com.

Reef Skinny Leather

Τις προτιμάμε: Γιατί είναι λεπτές και μαύρες αλλά και γιατί πάντα οι διαφημίσεις της Reef περιέχουν καλλίγραμμες γυναίκες.
Θα τις αγοράσεις: Με γύρω στα 40 ευρώ από το hardcloud.com.

Quiksilver Emboss 2

Τις προτιμάμε: Γιατί έχουν τον πιο ανατομικό πάτο και γιατί η μάρκα και μόνο θυμίζει water sports.
Θα τις αγοράσεις: Με 25 περίπου ευρώ από το blackleaf.com.

Globe Merkin Matrix

Τις προτιμάμε: Για αυτόν τον πάτο χλοοτάπητα που έχουν δοκιμάσει παλιότερα και άλλες εταιρείες και λέει πολύ.
Θα τις αγοράσεις: Με κάτι παραπάνω από 20 ευρώ στο surfdome.com.

North Face Base Camp

Τις προτιμάμε: Γιατί είναι πολύ ανθεκτικές και σταθερές όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.
Θα τις αγοράσεις: Με λιγότερα από 30 ευρώ στο thenorthface.com.

Vans Santa Rosa Se

Τις προτιμάμε: Γιατί η Vans έχει πάντα ωραία σχέδια και γιατί μας θυμίζει την εποχή που ήμασταν πιτσιρικάδες και κάναμε skate.
Θα τις αγοράσεις: Με 23 ευρώ από το surfdome.com.

DVS Peso

Τις προτιμάμε: Γιατί είναι ωραίες οι καφέ σαγιονάρες χωρίς να είναι δερμάτινες. Και φαίνονται και πολύ βολικές.
Θα τις αγοράσεις: Με λιγότερα από 16 ευρώ στο surfdome.com.

Animal Costaz Navy

Τις προτιμάμε: Γιατί έχουν ωραίο χρώμα. Αυτό.
Θα τις αγοράσεις: Με 12 ευρώ στο shreadhead.com.

Και φυσικά..

Η κλασική Havaianas Brazil

Τις προτιμάμε: Γιατί τόσα χρόνια τις φοράμε και ακόμα δεν τις έχουμε βαρεθεί. Άσε που συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα, ανάλογα το χρώμα που θα επιλέξεις.
Θα τις αγοράσεις: Με πολλά παζάρια σε κάποιο μικρό μαγαζάκι των Κυκλάδων. Αν θες official θα τις πάρεις από το havaianas.com.

Το κακό με την ελληνική αγορά είναι ότι ενλω υπάρχουν δεκάδες καταστήματα με σαγιονάρες, κανένα από αυτά δεν προσφέρει τα προϊόντα του και online. Γι’ αυτόν και για οικονομικούς λόγους, αξίζει να προτιμήσεις τα μεγάλα ιντερνετικά site που προτείνουμε παραπάνω.

http://www.men24.gr

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr