ANOIXIATIKO_MAKIGIAZ

Το ανοιξιάτικο μακιγιάζ που θα τον μαγέψει!

20 Απριλίου 201108:00

ANOIXIATIKO_MAKIGIAZΗ νέα σεζόν είναι εδώ για να σε κάνει να ξεχάσεις όσα ήξερε περί μακιγιάζ. Οι νέες τάσεις της μόδας σε ωθούν να ανακαλύψεις τα νέα φωτεινά χρώματα για τα μάτια, τα ζουμερά χρώματα για τα χείλη και γενικά σε προκαλούν να μεταμορφωθείς στην πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου.

Παρακάτω θα βρεις ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ που θα μεταμορφώσουν την Άνοιξη!

Το μέικ-απ της νέας σεζόν: είναι το σημείο-κλειδί του μακιγιάζ σου. Το μέικ-απ σου είναι όσο πιο “κοντά” γίνεται στη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου αφού και τη νέα σεζόν το natural λούκ σε βάζει στο θρόνο της ανοιξιάτικης ομορφιάς. Δεν έχεις λοιπόν παρά να επενδύσεις σε ένα μέικ-απ που ταιριάζει απόλυτα στην φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου για αψεγάδιαστο δερματάκι που ακτινοβολεί!

Τα μυστικά του νέου φυσικού μακιγιάζ: όπως φαίνεται οι μακιγιέρ δεν χορταίνουν με τίποτα το φυσικό μακιγιάζ και αυτή τη σεζόν το βλέπουμε να κρατάει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των μεγάλων οίκων όπως Dolce&Gabbana καιLacoste! Το βασικό είναι το δέρμα σου να μην έχει ούτε ένα ψεγάδι και το ρουζ ίσα-ίσα που να φαίνεται. Μην το παρακάνεις με το ρουζ γιατί πρέπει ίσαι ίσια να δίνει χρώμα στο προσωπάκι σου. Αν δεν έχεις ρουζ το τρικ με το τσίμπημα στα μαγουλάκια ου σου χαρίζει στο λεπτό το επιθυμητό χρώμα.

Έντονα χρώματα στα χειλάκια: σε κερδίζουν τη νέα σεζόν και αναδεικνύουν την πιο σέξι σου πλευρά! Εντυπωσιακά κόκκινα, δροσερά πορτοκαλί, αλλά και girlie ροζ όπως τα είδαμε στους οίκους Fendi και Gucci έρχονται να φέρουν τα πάνω-κάτω στα χείλη σου. Στη ματ εκδοχή τους οι συγκεκριμένες αποχρώσεις σε μεταμορφώνουν σε πρότυπο ομορφιάς αρκεί το υπόλοιπο μακιγιάζ να κινείται σε διακριτικούς φυσικούς τόνους. Άπλωσε μια στρώση μαύρη μάσκαρα και με καθαρή αψεγάδιαστη επιδερμίδα έχεις έτοιμο το λουκ που θα κόψει την ανάσα.

Φυσικά χειλάκια: δεν έχεις παρά να τονίσεις τη φυσική τους απόχρωση με λίγο γκλος για λάμψη χωρίς χρώμα ή με ένα ματ κραγιόν μέχρι ένα τόνο πιο σκούρο από το φυσικό σου τόνο. Στα μάτια δεν έχεις παρά να απλώσεις μια σκιά σε φωτεινή μπεζ απόχρωση που θα δείξει το βλέμμα σου πιο ξεκούραστο και είναι ιδανική για το μακιγιάζ σου από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα ολοκληρώσει το λουκ.

Φωτεινά χρώματα στα ματάκια: θέλεις όλη την προσοχή στα ματάκια σου; Τότε οι σκιές της σεζόν είναι άπειρες : πορτοκαλί, μοβ, πράσινες,κίτρινες, μοβ λιλά μπελ, ροζ και μπορούν να μεταμορφώσουν το βλέμμα σου! Ιριδίζουσες ή ματ οι σκιές σε αυτά τα χρώματα μεταμορφώνουν το βλέμμα σου και αλλάζουν όλο σου το λουκ με βασική προϋπόθεση η επιδερμίδα να είναι αψεγάδιαστη!

Από την Ελένη Αναστασάκη

http://www.womenonly.gr/

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr