jean_trends

Πως θα φορέσετε φέτος το τζιν σας

2 Απριλίου 201100:00

jean_trendsΤο τζιν είναι ένα είδος που δεν λείπει από καμία ντουλάπα. Ένα ξεπλυμένο παντελόνι ή σακάκι τζιν, είναι ρούχα διαχρονικά, που αξίζει τον κόπο να τα πληρώσεις και λίγο πάρα πάνω, αφού θα τα φοράς διαρκώς.


Σας προτείνουμε λοιπόν με υπομονή και χωρίς τσιγκουνιές, να βρείτε τα τζιν που πραγματικά σας κολακεύουν, ακόμα κι αν η τιμή σας φαίνεται κάπως τσιμπημένη. Πολύ δε περισσότερο, αν το casual στιλ ντυσίματος είναι το αγαπημένο σας, δεδομένου ότι το τζιν είναι η βάση πάνω στην οποία θα στήσετε όλο σας το ντύσιμο.
Εδώ βέβαια, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Γιατί δεν φτάνει να φορέσεις απλά ένα τζιν. Σημασία έχει με τι και πώς θα το συνδυάσεις και φυσικά κάθε σεζόν έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.
 

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πιο “hot” τάσεις για την φετινή σεζόν:
Σκούρο τζιν για τη δουλειά
Φροντίστε να εφοδιάσετε τη ντουλάπα σας με ένα σκούρο τζιν, που θα το φοράτε στη δουλειά σας. Σύμφωνα με τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού ο καλύτερος τρόπος για να το φορέσετε είναι συνδυάζοντάς το με μια ρομαντική  μπλούζα με φραμπαλάδες κι από πάνω μ’ ένα σακάκι σε κλασσική θηλυκή γραμμή. Το σκούρο σας τζιν θα είναι υπέροχο, είτε το φορέσετε μ’ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, είτε μ’ ένα ζευγάρι “flat” μπαλαρίνες. Το βασικό πλεονέκτημα που σας προσφέρει το σκούρο τζιν, είναι ότι εξασφαλίζει μια πιο “slim” εικόνα στη σιλουέτα σας.


Σακάκι τζιν, επάνω από ένα δαντελωτό φόρεμα
Ένα παλιό σακάκι τζιν, που μπορεί να το έχετε από τα μαθητικά σας χρόνια, παραμένει ένα βασικό εξάρτημα για την γκαρνταρόμπα σας. Είναι ένα διαχρονικό, κλασικό ρούχο, που μπορεί να φορεθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Αυτή τη σεζόν, που κυρίαρχη τάση είναι η δαντέλα, φορέστε το τζιν μπουφάν σας πάνω από ένα girly δαντελωτό φόρεμα που είναι το απόλυτο must της σεζόν. Δώστε έτσι στην εμφάνισή σας μια εξαιρετική αντίθεση, που θα συγκεντρώσει επάνω σας όλα τα βλέμματα.


Τζιν παντελόνι καμπάνα, με πλατφόρμες
Βάλτε μια νότα λίγο πιο funk στην ντουλάπα σας με ένα τζιν καμπάνα, που θα το φορέσετε με σανδάλια, πλατφόρμες ή τσόκαρα. Η γραμμή αυτή φέτος, φαίνεται ότι θα είναι η κυρίαρχη τάση στα τζιν παντελόνια και αφού θέλουμε να είμαστε trendy, οφείλουμε να ψωνίσουμε και αντίστοιχα. Ας μην ξεχνάμε ότι η καμπάνα δίνει την ψευδαίσθηση της λεπτότερης περιφέρειας και κάνει τα πόδια να δείχνουν μακρύτερα.


Εφαρμοστό τζιν με τουνίκ και πουκαμίσες
Μία ακόμα τάση της φετινής σεζόν είναι τα αέρινα υφάσματα, τα animal print που επιμένουν να κατακτούν περίοπτη θέση στην γκαρνταρόμπα μας και τα διάφανα υφάσματα από γάζα, οργάντζα, τούλι ή δαντέλα. Συνδυάστε λοιπόν το εφαρμοστό σας τζιν με μια ριχτή τουνίκ με animal print ή μια φωτεινή, διάφανη πουκαμίσα που θα καλύπτει τις ατέλειες και θα αφήνει τους γύρω να απορούν για το πότε προλάβατε να αδυνατίσετε τόσο πολύ.


Δοκιμάστε λοιπόν με υπομονή αρκετά παντελόνια, μέχρι να βρείτε το ιδανικό για σας, που όχι μόνο θα είναι άνετο επάνω σας, αλλά και θα σας κολακεύει.

http://fe-mail.gr/

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr