1000+ ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ

11 Απριλίου 201716:02

Σύμβολο αγάπης, χαράς κι ελπίδας αναστάσιμης τα κόκκινα αυγά αποτελούν απαραίτητο στοιχείο της πασχαλινής διακόσμησης και συστατικό στοιχείο της οικογενειακής ατμόσφαιρας στο πασχαλινό τραπέζι.

Χωρίς να ξεφύγουμε από την αυστηρότητα του εθίμου προσπαθούμε ,ταυτόχρονα, να προσαρμόσουμε την παράδοση του βαψίματος των αυγών στην σύγχρονη πραγματικότητα μέσα από πολλές, δημιουργικές και οικονομικές προτάσεις που βρήκαμε στο Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο της Κομοτηνής!

Στην δημιουργική γωνιά της Δημοκρίτου μπορεί να βρει κανείς αναρίθμητες προτάσεις για εύκολο ή δύσκολο στόλισμα των πασχαλινών αυγών , ενώ δεν έχει παρά να διαλέξει από μία ποικιλία ποιοτικών υλικών που εγγυώνται πρωτότυπο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Ευτυχώς, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι και πάρα πολλά διαφορετικά υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα πανέμορφο αυγό για αυτό το έθιμο. Μην διστάσετε να πειραματιστείτε, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες και σίγουρα θα βρείτε την ιδέα που θα σας εμπνεύσει.

Εννοείται, βεβαίως, πώς η έμπνευση που διαθέτει η Ιωάννα Δεμιράκη αποτελεί πολύτιμο σύμβουλο κι οδηγό σε κάθε ανάγκη και επιθυμία και του πλέον απαιτητικού επισκέπτη του Δημοκριτείου.

Εμείς , εδώ στο komotinipress, επιμένουμε ότι στην αγορά της Κομοτηνής υπάρχουν καταστήματα που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις μεγάλες κι επώνυμες αλυσίδες λιανικής ενώ αντιθέτως εκπλήσσουν με την πληρότητα και την εξειδίκευση στο αντικείμενό τους! Ίσως , γιατί τελικά αυτό που μετράει είναι οι άνθρωποί τους που επιμένουν να αγωνίζονται και να επενδύουν στον τόπο μας, τη γειτονιά μας , στο μέρος που μεγάλωσα και ζουν!!!

Για αυτό το λόγο, ΚΑΙ  στην φετινή (δύσκολη) πασχαλινή περίοδο επιλέγουμε την τοπική αγορά και τους σοβαρούς επιχειρηματίες της πόλης ΜΑΣ!

Αρθρογράφος