1 χρυσό & 2 χάλκινα στο πινγκ πονγκ για τον Α.Σ.ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ»

4 Ιουνίου 201808:00

Ένα χρυσό μετάλλιο και δύο χάλκινα ήταν ο απολογισμός των αθλητών του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2018, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 02 & 03 Ιουνίου  στην Αθήνα.

Ο Ραφαήλ-Γαβριήλ Μαλαδάκης κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, στην κατηγορία ΤΤ9.

Ο Παντελής Χαρακλιάς κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, στην κατηγορία ΤΤ10.

Το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα μας, με τον Παντελή και τον Ραφαήλ, στο ομαδικό Ανδρών κατηγορία ΤΤ10.

Τέλος η Μαρία Κυριακίδου,  έχασε στα… σημεία το χάλκινο μετάλλιο και έμεινε στην 4η θέση , αφού ηττήθηκε με 2-3 στον μικρό τελικό της κατηγορίας ΤΤ6.

Τους αθλητές μας συνόδευσε και καθοδήγησε καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων η προπονήτρια του Συλλόγου Δάφνη Δεληγιάννη.

Στους αγώνες που διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων Με Αναπηρίες με την υποστήριξη της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ο αριθμός συμμετοχών ήταν σε υψηλά επίπεδα, καθώς πήραν μέρος 73 άνδρες και γυναίκες από 14 σωματεία όλης της χώρας. Αγωνίστηκαν αθλητές από τη Χίο, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Βέροια, την Κρήτη, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Καλαμάτα και την Αθήνα.

Το πρωτάθλημα τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους πρωταθλητές από την επιτραπέζια αντισφαίριση και άλλα αθλήματα.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει  για τη βράβευση του ομοσπονδιακού προπονητή ΑμεΑ Πολυχρόνη Πολίτση για την πολυετή προσφορά του στην επιτραπέζια αντισφαίριση και γενικά στο παραολυμπιακό κίνημα, με αφορμή το γεγονός ότι ο πρώην διεθνής έχει ανακοινώσει  ότι αποχωρεί από τη θέση του αυτό το καλοκαίρι.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε κι εμείς, αθλητές, προπονητές και όλοι οι άνθρωποι του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κύριο Πολίτση, τον Χρόνη μας, για την πολύτιμη και διαχρονική του βοήθεια (από το 2014 με το 15νθήμερο camp της Εθνικής στην Αλεξανδρούπολη, μέχρι και σήμερα), στη δημιουργία και ανάπτυξη του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου.

Αρθρογράφος