«Η ζωή μου ανάποδα» από τη Σχολή Χορού “Let’s Dance”

15 Ιουνίου 201711:20

«Την επόμενη ζωή μου θέλω να την ζήσω ανάποδα. Ξεκινάς από νεκρός. ‘Έτσι το γλιτώνεις αυτό. Μετά ξυπνάς σε ένα γηροκομείο και αισθάνεσαι κάθε μέρα και καλύτερα. Σε πετάνε έξω από το γηροκομείο γιατί δεν είσαι πλέον τόσο γέρος. Πηγαίνεις και εισπράττεις την σύνταξή σου και μετά όταν αρχίζεις να δουλεύεις σου δίνουν δώρο ένα χρυσό ρολόι και κάνουν πάρτι για σένα την πρώτη μέρα στην δουλειά. Δουλεύεις τα επόμενα 40 χρόνια μέχρι να γίνεις νέος και να χαρείς την ζωή. Κάνεις πάρτι, πίνεις αλκοόλ και γενικά είσαι «ατακτούλης». Μετά είσαι έτοιμος για το γυμνάσιο. Μετά πας στο δημοτικό, γίνεσαι παιδί, παίζεις. Δεν έχεις ευθύνες, γίνεσαι βρέφος μέχρι τη στιγμή που γεννιέσαι. Μετά περνάς 9 μήνες κολυμπώντας σε ένα πολυτελές σπα με όλα τα κομφόρ, κεντρική θέρμανση και πλήρη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερο χώρο κάθε μέρα και μετά επιτέλους…τελειώνεις. Τι άλλο να πεις;»

Η Σχολή Χορού  “Let’s Dance” σας προσκαλεί στην φετινή θεατρικοχορευτική παράστασή της με τίτλο «Η ζωή μου ανάποδα» που θα λάβει χώρα  την Κυριακή, 18 Ιουνίου και ώρα  20:30, στην σκηνή του Θερινού ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής.

Όλα τα στάδια της ζωής ενός ανθρώπου, όπως ο έρωτας, η εφηβεία, τα ανέμελα παιδικά χρόνια κ.ο.κ. θα «αναβιώσουν» μέσα από χορογραφίες όλων των ειδών αλλά και όλων των ηλικιών και θα σας ταξιδέψουν μέσα στο χρόνο…, σε μία θεατρικοχορευτική παράσταση, σε σενάριο των κ.κ. Ζωής Ρωσσίδου και Χρήστου Δαλκυριάδη, και πρωταγωνιστές τους κ.κ. Γιάννη Γιανναράκη και Χρήστο Δαλκυριάδη. Με τους χορευτές και τις χορεύτριες της Σχολής επί σκηνής, μαζί με τους καλεσμένους μαθητές της Σχολής Step Up Ξάνθης. 

Είσοδος ελεύθερη

 

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Αρθρογράφος