Στους δρόμους ξανά οι αγρότες- Μπλόκο στις 23 Ιανουαρίου στον περιφερειακό δρόμο Κομοτηνής – Ξάνθης

11 Ιανουαρίου 201711:36

Αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συλλόγου Καλλίστης και Περιφέρειας, πήρε μέρος στις 17/12/2016 στη σύσκεψη στη Λάρισσα που διοργάνωσε το Πανελλαδικό συντονιστικό των  70 μπλόκων.

«Κάνοντας πράξη τις αποφάσεις της σύσκεψης, στελέχη της διοίκησης του Συλλόγου  ξεκίνησαν περιοδείες στα χωριά του  νομού , μεταφέροντας το μήνυμα της σύσκεψης για ξεκίνημα αγωνιστικών κινητοποιήσεων με στήσιμο μπλόκων από τις 23/01/2017. Οι περιοδείες συνεχίζονται και φέρνουν θετικά μηνύματα ανταπόκρισης στο κάλεσμα του Συλλόγου.» , τονίζει ο Σύλλογος.

Χθές  ,Τρίτη, σε νέα σύσκεψη του συλλόγου ανανεώθηκε η απόφαση για να στηθεί μπλόκο στις 23/1/2017, στο ύψος της Ν. Καλλίστης στον περιφερειακό δρόμο Κομοτηνής – Ξάνθης.

Οι προσυγκεντρώσεις   με τα τρακτέρ  θα γίνουν τρείς μέρες νωρίτερα στις πλατείες των χωριών και στη συνέχεια στις 23/1/2017 θα συγκεντρωθούν όλοι,  στο συγκεκριμένο σημείο  του επαρχιακού δρόμου Κομοτηνής- Ξάνθης στο ύψος της Νέας Καλλίστης

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]