Πατέ από συκωτάκια πουλιών

1 Φεβρουαρίου 201614:32

Οι Γάλλοι συνδυάζουν τα πατέ με τις γιορτές, αλλά με την ίδια χαρά τα απολαμβάνουν πάνω σε ζεστή φρυγανισμένη μπαγκέτα παρέα με κόκκινο κρασί στο δείπνο μιας καθημερινής που δεν έχουν όρεξη για μαγείρεμα. Οικονομικό και γκουρμέ, το πατέ από συκωτάκια πουλιών είναι το πιο φίνο από όλα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Αρθρογράφος

blank
Ανδριανή Λοϊζίδου
Η Ανδριανή έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Νομική στο Cambridge της Αγγλίας. Έχει δουλέψει σε διεθνούς φήμης εκδοτικούς οίκους και έχει διδάξει Αγγλικό Δίκαιο σε Ακαδημαϊκό επίπεδο.