Μια Πόλη…Μια Δράση… Ένας Κοινός Σκοπός! (+video)

17 Νοεμβρίου 201707:25

Και φέτος τα Χριστούγεννα, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, γίνεται αυτόπτης μάρτυρας του «κόκκινου» αγώνα δρόμου μέσα στην πόλη της Κομοτηνής. Πέρσι συγκεντρώσαμε 860 μπουκάλια ελαιόλαδo!  Φέτος θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τον αριθμό αυτό?

Ελάτε και εσείς να τρέξετε με τον Αη Βασίλη την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, στις 17:30, στη Τσανάκλειο Σχολή (Παλιά Πρυτανεία).

Μια Πόλη…Μια Δράση… Ένας Κοινός Σκοπός. H ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, o Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης Komorun  και Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας, με τη στήριξη της ΔΚΕΠΠΑΚ, συνδιοργανώνουν έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο στον εθελοντισμό και συγκεκριμένα στη δράση που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα».

Ο ξεχωριστός αγώνας δρόμου περίπου 2,5 χλμ με αφετηρία την Τσανάκλειο Σχολή (Παλιά Πρυτανεία), θα πραγματοποιηθεί γύρω από το κέντρο της πόλης, και ο τερματισμός, στην κεντρική πλατεία, θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν από τους διοργανωτές σκουφάκι του Αη Βασίλη και θα τρέξουν με σκοπό τη συγκέντρωση ελαιολάδου, για την ενίσχυση της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής.

Στην προσπάθειά αυτή, καλούμε όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και όλους τους συμπολίτες μας, να τρέξουν… με τον Άη Βασίλη!

 

H πρόεδρος

 

 

Νατάσα Λιβεριάδου

Αρθρογράφος