Γιάννης Γκαράνης: Και στην Ροδόπη είναι μαζική η συμμετοχή στις εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

12 Νοεμβρίου 201720:55

Ομαλά και με συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες εξελίσσεται η διαδικασία για την εκλογή ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς στην Ροδόπη.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Γιάννης Γκαράνης, Γραμματέας της Νομαρχιακής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, «μέχρι τις 19:30 οι πολίτες που συμμετείχαν στην διαδικασία είχαν ξεπεράσει τους 1.200, εκ των οποίων οι 800 προσήλθαν στο εκλογικό κέντρο της Κομοτηνής, οι 200 στη Φιλλύρα και οι υπόλοιποι σε Ίασμο και Σάππες».

«Η σημερινή διαδικασία αποδεικνύει ότι στην Ροδόπη υπάρχει ισχυρός ένας πυρήνας πολιτών που εμπιστεύονται τις διαφανείς συμμετοχικές διαδικασίες, και με πνεύμα δημοκρατίας και συνεργασίας θα στηρίξουν τον ανανεωμένο φορέα που θα προκύψει στο τέλος της πορείας αυτής» επεσήμανε ο κ. Γιάννης Γκαράνης, ο οποίος και έχει επωμισθεί το οργανωτικό βάρος της σημερινής ημέρας.

Η αθρόα προσέλευση κόσμου, ακόμη και μία ώρα πριν από το κλείσιμο της κάλπης, προκάλεσε την παράταση κατά μία ώρα της ψηφοφορίας. Έτσι, οι κάλπες όχι μόνο στην Κομοτηνή, αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια θα κλείσουν στις 21:00.

Αρθρογράφος