Με επιτυχία ο καθαρισμός της παραλίας Φαναριού

12 Οκτωβρίου 201622:54

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2016, το Β’ Λιμενικό Τμήμα Λάγος και το Λιμενικό Φυλάκιο Φαναριού με την συνεργασία και συμμέτοχη του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολειού Φαναριού και την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής και των τοπικών καταστημάτων της περιοχής, διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν σήμερα καθαρισμό της παραλίας Φαναριού Ν. Ροδόπης.
katahrismos-fanari3

Η περιβαλλοντική δράση στέφθηκε με απολυτή επιτυχία καθώς οι μικροί μαθητές των σχολείων περισυνέλλεξαν, κατέγραψαν και απομάκρυναν μεγάλο αριθμό σκουπιδιών από την παράλια τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα κατέληγαν στην θάλασσα.
katahrismos-fanari2

«Το μήνυμα της σημερινής ημέρας «Όλοι μαζί αναλαμβάνουμε δράση και παίρνουμε την υπόθεση περιβάλλον στα χεριά μας καθόσον η προστασία του είναι πρωτίστως δική μας υπόθεση».
katahrismos-fanari5

Μετά την εκδήλωση τα μικρά μας παιδιά κεράστηκαν πρόγευμα, χορηγία των τοπικών καταστημάτων της περιοχής.
katahrismos-fanari4

Ευχαριστούμε πρωτίστως τους μικρούς μαθητές των σχολείων, καθώς επίσης και όλους τους συμμετέχοντες και για την άμεση ανταπόκριση τους στην πραγματοποίηση της σημερινής περιβαλλοντικής δράσης.» , καταλήγει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Λάγος

katahrismos-fanari1

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]