Εκλογές ΕΒΕΡ: Με ισχυρή αντιπολίτευση εξελέγη Πρόεδρος ο Αντώνης Γραβάνης

6 Δεκεμβρίου 201708:28

Ο κ. Αντώνης Γραβάνης επεκράτησε επί του αντιπάλου του κ. Γιάννη Κιλτσίκη στις εκλογές του ΕΒΕΡ κι εξελέγη νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου πλαισιωμένος από την ομάδα των εμπίστων φίλων κι υποστηρικτών του.

Εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων  που αναμένεται να εκδοθούν σήμερα από το ΕΒΕΡ, ο συνδυασμός του κ. Αντώνη Γραβάνη κέρδισε με 38 ψήφους διαφορά έχοντας απέναντί του μία ισχυρή πλειοψηφία.

Οι καταγραφείσες προβλέψεις κι εκτιμήσεις των τάσεων που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αποτυπώθηκαν τελικά και στο αποτέλεσμα της κάλπης και φαίνεται ότι η νίκη κρίθηκε οριακά σε επίπεδο οργανωτικό  με πολλά περιθώρια ανατροπής που , όμως , δεν κατέστη δυνατή λόγω απειρίας των υποψηφίων και των συνεργατών τους!

Το Komotinipress παρακολούθησε την αναμέτρηση των δύο συνδυασμών, κατέγραψε σε τρεις ξεχωριστές αναλύσεις τις τάσεις που επεκράτησαν με τη χρήση ενός σύγχρονου λογισμικού οντοτήτων, συναισθημάτων και διαχείρισης φήμης, και προσέφερε αφιλοκερδώς βήμα σε όσους επαγγελματίες το επιθυμούσαν για να εκθέσουν τις απόψεις και να στείλουν τα μηνύματά τους.

Ο επαγγελματικός κόσμος της Ροδόπης έχει ανάγκη από την συγκρότηση ενός ισχυρού Επιμελητηρίου που θα καταφέρει να λειτουργήσει ως αναπτυξιακός μοχλός της τοπικής οικονομίας!

 

Αρθρογράφος