Δήμητρα Μπαμπασίδου-Δεληδήμου: Ψηφίζουμε για να γίνει το ΕΒΕΡ μηχανή ανάπτυξης του τόπου μας!

4 Δεκεμβρίου 201717:06

Με αύτη την σύντομη δήλωση, η υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Γιάννη Κιλτσίκη «ΜΑΖΙ από το ΧΘΕΣ στο ΑΥΡΙΟ» κ. Δήμητρα Μπαμπασίδου-Δεληδήμου προσήλθε να ψηφίσει στις εκλογές που διεξάγονται σήμερα και αύριο στο ΕΒΕΡ.

Η κ. Δήμητρα Μπαμπασίδου επεσήμανε το μεγάλο ενδιαφέρον των επαγγελματιών για τις σημερινές εκλογές και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα αυξηθεί η προσέλευση και η συμμετοχή των συναδέλφων της στις κάλπες, μόλις κλείσει η αγορά.

Η ίδια προσκάλεσε όλους τους συναδέλφους της να συμμετάσχουν, εφόσον δύνανται, στην διαδικασία ανεξαρτήτου προτιμήσεως, προκειμένου να ενισχυθεί  ο θεσμός του Επιμελητηρίου και να έχουν οι επαγγελματίες της Ροδόπης δυνατή φωνή!

Η κ. Δήμητρα Μπαμπασίδου τόνισε ότι συμμερίζει απόλυτα τη δήλωση του κ. Γιάννη Κιλτσίκη στο σημερινό του μήνυμα ότι «κανείς μας δεν είναι τέλειος και θεωρώ δεδομένο πως όλοι μας επιζητούμε το καλύτερο – για τον τόπο μας.»

Και να μην ξέχάσουμε, τόνισε η κ. Δημ. Μπαμπασίδου ότι σήμερα ,4 Δεκεμβρίου ως τις 20.00, ψηφίζουμε ΜΑΖΙ -ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ- ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΙΛΤΣΙΚΗΣ κι αύριο Τρίτη 5 Δεκεμβρίου απο τις 08.00 ως τις 18.00 , ψηφίζουμε ΜΑΖΙ-ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΙΛΤΣΙΚΗΣ .

 

Αρθρογράφος